Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 90 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 644 m²
Parkolás van fedett felszíni beálló
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 2005
Épület szintje 2
Energetika nincs
A Szentendrei-sziget csúcsán, Kisorosziban eladásra kínálok egy masszív családi házat, mely csodálatos környezetben, egyedi mikroklímával, és Magyarországon is egyedülálló adottságokkal rendelkező településén helyezkedik el.

A Duna ölelésében, csendes, nyugodt környeztben, a fővárostól kellő távolságra, de jól megközelíthetően, akár közúton a Tahi hídon keresztül, Vác irányába teherkomppal, kishajó járattal sűrű menetrenddel személyforgalommal Szentgyörgypusztával van összeköttetésben, így a 11-es főúton közlekedő Volán járatokat könnyedén igénybe vehetjük Szentendre-Budapest, vagy Esztergom-Tatabánya irányába.

A földszinten található a búboskemencével is fűthető nappali, konyha-étkező, kádas fürdőszoba, wc, és egy dolgozó szoba. A nappali felett található galéria rész borovi fenyőből, látszó gerendákkal lett megalkotva, mely meleg hangulatú otthont nyújtanak az ott lakóknak.

A tetőtérben található egy nagyobb és két kisebb hálószoba, fürdőszoba wc-vel, egy külön wc is van, mosókonyha, 1 személyes szauna, közlekedő rész, padlás feljáró.

A galéria körben könyvespolcokkal lett beépítve, mely kellő mennyiségű olvasnivalónak szolgál helyet, és az olvasónak is meghitt elvonulási és kikapcsolódási legetőséget biztosít.

Az emeleti rész kb 70m2, és igény szerint lehetőség van a galéria teljes beépítésére.

Kellemes otthont biztosíthat akár 2 generációnak is!

A ház alatt egy kb 36m2es pince található, itt helyezkedik el a Buderus kazán is, de tárolásra is megfelelő. A pincét a fedett tornácon keresztül közelíthetjük meg. Az udvarban egy fedett gépkocsibeálló is van, melyben két autó is elfér.

Külön helyrajzi számon lehetőség van egy 400m2-es telek megvásárlására is, melyen egy 25m2-es téglaépület található. Ez is egy alternatívája az összeköltöző, de így akár mégis önállóságot megőrző családoknak. Ennek az ára 10 MFt.

Amennyiben szívesen megtekintené, keressen bizalommal és elkísérem!

Amiben segítjük Önöket:
-hitel ügyintézés
-CSOK ügyintézés
-energetikai tanúsítvány
-földhivatali háttér
-ügyvédi háttér
-földmérés
-értékbecslés
+ szolgáltatásunk:
Ingyenes ajánlat küldés országos rendszerből, e-mail cím megadásával!

Ár

Irányár 75 millió Ft

Érdeklődni

Iroda PRO-LUX Ingatlaniroda
Név Burik Andrea
Telefon +36 30 245 Mutasd
Email burikandrea.prolux@ Mutasd