Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 120 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód könnyűszerkezetes
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 4190 m²
Parkolás van fedett felszíni beálló
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épült 2011
Épület szintje földszintes
Energetika nincs
A Börzsöny déli részén, Kóspallag üdülőövezeti részen, aszfaltos úton jól megközelíthető helyen, erdővel határolt területen helyezkedik el az ingatlan. A telek 4190 m2-es, melyet a patak szel ketté és emellett egy kerti tó is ki lett alakítva, a kertet hátul saját erdő zárja.
2011-ben épült a kellemes hangulatú, meghitt környezetbe simuló lakóház (170 m2), mely 3 hálószobából, hozzá kapcsolódó gardróbból, egy nappali-étkezős-konyhából, melyből egy kamra is nyílik előszobából, közlekedőből, különálló wc-ből, kádas fürdőszobából áll. Az épületből 4 kijáraton keresztül lehet a fedett teraszokat megközelíteni, és innen élvezhetjük a csodálatos kilátást és friss levegőt.
A lakóház beépített bútorai: konyhabútor, gardrób, előszobaszekrény, illetve a fő hálószoba szekrénye a vételár részét képezik. A nappaliból csodálatos kilátás nyílik a kertre, és a teraszon elhelyezkedve hallani a patak csobogását is. A kertben külön épületben található szauna, nyárikonyha, műhely, fedett kiülő kemencével, szerszámtároló, 40m2 fedett gépkocsibeálló.
A kb. 15 db 7-8 éves gyümölcsfa, konyha- és fűszerkert a tavon túl az erdő szomszédságában helyezkedik el. A kert leghátsó részén egy 4x4 méteres gazdasági épület, baromfik számára is otthonul szolgálhat. A tavat és a patakot több kisebb hídon keresztül járhatjuk körbe, ahol jól érzik magukat a vadkacsák is.
Fűtés és melegvíz: gázcirkóval, részben padlófűtéssel, részben radiátorokkal megoldott. A nappaliban hangulatos kiegészítőként kandallóval is fűthetünk, melyhez egy 200 literes puffertartály kapcsolódik.
A házon beton tetőcserép, és 8cm dryvit nemesvakolattal található, továbbá fa nyílászárók lettek beépítve.

A vendégház 2018-19-ben épült, a telek elülső részén helyezkedik el, 158m2. 5 szoba és 2 zuhanyzós fürdőszoba, különálló wc-vel kapott itt helyet, melyet egy hosszú nyitott, fedett veranda köt össze. A vendégházban található összes bútor, berendezés, ágynemű a vételár részét képezi.
A tetőn 5.45kw-os új napelemrendszer lett kialakítva, mely havonta 18.000 Forintnyi áramot termel. Az épületet víztározós kazánnal padlófűtéssel lehet fűteni, de minden szoba különálló hűtő-fűtő klímával is el van látva.
Az udvaron található egy 4x8 méteres 1,3 m mély homokszűrős medence is, mely 2020-ban új fóliát és a körülötte lévő terület új burkolatot kapott. A medence mellet jakuzzi is található. Mellékvízórával is rendelkezik a terület, mely így megkönnyíti a locsolást és a medence feltöltését is, bár egy ásott kút is található, mely egy 2x2es veremmel van lezárva, ami zöldségek tárolására alkalmas, és az építmény tetején egy szökőkútban fejeződik be.
Az út felől két úszókapun keresztül lehet beállni, a parkoló 6 személyautónak biztosít helyet.
Egyetlen fénykép vagy leírás, sem tükrözi igazán azt az élményt, amit ez a hely sugároz!
Az a szerencsés, aki itt fog élni, mindennap feltöltődhet, mintha vakációzna!
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését keressen bizalommal, akár hétvégén is!
Amiben segítjük Önöket:
-hitel ügyintézés
-CSOK ügyintézés
-energetikai tanúsítvány elkészítése
-földhivatali háttér
-ügyvédi háttér
-földmérés -értékbecslés
+ szolgáltatásunk: Ingyenes ajánlat küldés országos rendszerből, e-mail cím megadásával!
Ár

Irányár 87 millió Ft

Érdeklődni

Iroda PRO-LUX Ingatlaniroda
Név Burik Andrea
Telefon +36 30 245 Mutasd
Email burikandrea.prolux@ Mutasd