Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 160 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 980 m²
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épült 2002
Épület szintje 2
Energetika nincs
Terasz 40 m²
Eladásra kínálom, ezt a Szentendre Pismány részén csodálatos panorámával rendelkező családi házat. A ház téglából épült, 10 cm-es dryvit szigeteléssel és nemesvakolattal. Kívülről igényes mészkőburkolatok lépcsők és terasz veszi körü. A kocsibeálló bazalt kockákkal burkolt, az automata kapuval és garázskapuval ellátott garázsban 3 személygépkocsi fér el, de kialakításának köszönhetően akár iroda, vagy egyéb is kialakítható.

A földszinten egy tágas ebédlő, konyha, és nappali, valamint egy hálószoba és fürdőszoba helyezkedik el, az emeletre egy tömör fa lépcső vezet fel.A nappailban gránit burkolat található. Schiedel kémény ki lettépítve, így lehetőség van egy kandalló, vagy cserépkályha rákötésére is. Minőségi műanyag nyílászárók. Távfelügyelethez bekötött riasztórendszer. 2 db klíma biztosítja a megfelelő hőmérsékletet.

Az emeleten egy nagyméretű szoba és egy fürdőszoba található. A földszinten egy teljesen külön bejáratú mini lakás is ki lett alakítva mely kb 20 m2-es és a könnyű megközelítése miatt akár egy idősebb családtagnak, vagy az elszeparáltsága miatt egy tinédzsernek is kiváló lakhelyt biztosít.

A kertben egy hatalmas mészkőborítású medence is található, kerti sütögetésre alkalmas hely, automata öntöző rendszer.

Csodálatos kilátás a városra és a környező hegyekre, örökpanoráma, melyet a messzebb lévő szomszédok sem korlátoznak. Télen is könnyedén és jól megközelíthető aszfaltos utcában helyezkedik el.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését, keressen és privátban küldök képeket, illetve időpont egyeztetés után személyesen is megtekintheti!

Amiben segítjük Önöket:
-hitel ügyintézés
-CSOK ügyintézés
-energetikai tanúsítvány
-földhivatali háttér
-ügyvédi háttér
-földmérés
-értékbecslés
+ szolgáltatásunk:
Ingyenes ajánlat küldés országos rendszerből, e-mail cím megadásával!

Ár

Irányár 179 millió Ft

Érdeklődni

Iroda PRO-LUX Ingatlaniroda
Név Burik Andrea
Telefon +36 30 245 Mutasd
Email burikandrea.prolux@ Mutasd